Over ons

Wij zijn ExperiCom. Verbinders voor klantinteractie en bereikbaarheid

Uw organisatie staat dagelijks in contact met de burger, klant of client. Niet zo nu en dan, maar talloze keren. En dat bovendien via meerdere kanalen, waarbij het aan uw organisatie is om die persoon zo snel, efficient en duidelijk mogelijk te helpen. Hoe fijn is het dan wanneer de interactie keer op keer soepel verloopt. Omdat medewerkers weten hoe ze iemand het beste te woord kunnen staan. Omdat uw processen, systemen en (zorg)domotica er optimaal op zijn ingericht. En niet onbelangrijk: omdat uw organisatie altijd bereikbaar is.

slider1_home-1

Onafhankelijk op elk moment

Lastig om dat alles zelf te verbeteren of in te richten? Dat begrijpen we bij ExperiCom maar al te goed. Dus doen wij dat voor u. We luisteren, adviseren en ontwikkelen, onafhankelijk van welke partij dan ook. We begeleiden bij de implementatie van nieuwe technologie en trainen waar nodig uw medewerkers. En bovendien, bij alles wat we doen: we verbinden. We verbinden mens en technologie. Brengen telecommunicatie en klantinteractie samen. En doen dat ook met de behoeften van uw klant en de producten en systemen van onze leveranciers.

1
happy-person

Everybody happy

Keer op keer de optimale verbinding: daarvan wordt iedereen blij. Niet alleen de burger, klant of cliënt, maar ook de mensen binnen uw organisatie. Uiteindelijk is communicatie vooral een kwestie van gevoel. Passend bij uw organisatie, zodat iedereen ermee overweg kan én wil. Daarom implementeren we systemen en domotica niet zomaar. Maar zorgen we er juist voor dat technologie mens en proces ondersteunt. En dat uiteraard geleid door uw visie en beleid; door waar u met uw organisatie naartoe wilt.

Flexibel voor de juiste schil

Al vanaf het moment van onze oprichting, vlak na de eeuwwisseling, hebben we gezien hoe snel de wereld van klantinteractie en telecommunicatie is veranderd. Die verandering is er nog altijd, en gaat sneller dan ooit. Dus gaan we daar bij ExperiCom in mee, door voor een project in korte tijd de juiste schil aan expertise op- én in te zetten. En zijn we eenmaal aan de slag, dan focussen we voortdurend op de optimale oplossing. Die ‘vloeibare intelligentie’, zoals we die blik noemen, zetten we ook voor u graag in. Net als onze drive voor uw project. Zonder poeha, wél met de schouders eronder.

Benieuwd hoe u met ons toewerkt naar

de optimale interactie en bereikbaarheid voor uw organisatie?

cropped-fav-32x32-solid