Portfolio

Beleidsplan domotica voor Pluryn

Domotica moet ook voor GZ-instelling Pluryn simpelweg werken. Zodat cliënten veilig en beschermd kunnen wonen. En medewerkers zo goed en veilig mogelijk kunnen werken. Maar hoe doe je dat als een gestandaardiseerde en uniforme aanpak ontbreekt? Als er te veel werkwijzen, contracten en systemen zijn? Pluryn wil vooruit. En zocht daarom voor domotica naar visie en beleid die aansluiten bij de eigen zorgvisie. Gericht op een eenduidige aanpak, meer efficiency en een veilige omgeving voor iedereen.

a_resultaat

Klaar om uit te rollen

We inventariseerden voor Pluryn de benodigde documentatie. Hielden interviews en verzorgden een online enquête met stakeholders, en brachten zo knelpunten en behoeften in kaart. We beschreven de huidige en toekomstige situatie (Ist en Soll), stelden het concept van het beleidsplan domotica op en toetsten visie, beleid en ideeën voor een verdere verdieping via een marktconsultatie. Zo zorgden we voor het domotica-beleidsplan 2020-2023 van Pluryn. Goedgekeurd door de stuurgroep en RvB van de organisatie. En gereed voor verdere uitrol, samen met één of meerdere van onze leveranciers.

Een basis die voldoet

Met het beleidsplan 2020-2023 als projectresultaat heeft Pluryn een bestendige basis om de kwaliteit van zorg te verhogen. De organisatie kan de werkomgeving flexibeler en meer gestandaardiseerd inrichten, en dat met toepassingen die voldoen aan de eigen eisen. Vandaar dat bij Pluryn met grote tevredenheid wordt teruggekeken op het project. Zowel op het proces, het behaalde draagvlak binnen de organisatie als ook het resultaat. Een project uit het boekje? Wij zijn er in elk geval trots op, zoveel is zeker.

cropped-fav-32x32-solid